VIP Rondvaart de Luxe op Stan Huygens

Freddy Heineken nam vele (buitenlandse) gasten, popsterren en politici mee aan boord van dit prachtige schip. Beyoncé, Vanessa Williams en Robbie Williams hebben er opgetreden en onlangs zeilden de ‘Imagine Dragons’ mee.

Geniet van een rondvaart van 75 minuten over het IJ, de Amstel en langs de grote grachten van Amsterdam Tegenover het Centraal Station (noordzijde) varen wij met de super de luxe Stan Huygens, 100% elektrische rondvaartboot, via het IJ richting de Amstel. Onderweg passeren we de Nemo en het volledig gerestaureerde Scheepvaartmuseum.

De Stan Huygens (het voormalige favoriete schip van Freddy Heineken) is een modern schip met een zeer luxe interieur. De mooie strakke vormgeving, de halfronde luxe leren banken, de mooie houten vloer, de complete bar en keuken geven de boot een gezellige sfeer.

Dankzij het aanpasbare lichtplan kan de Stan Huygens in elke gewenste kleur verlicht worden. Door de 100% elektrische motor is hij zeer milieuvriendelijk en stil. Door de strakke vormgeving van de ramen heeft u goed zicht naar buiten (ramen kunnen ook open) en kunt u genieten van wat er om u heen en op het water gebeurt.

De locatie is goed bereikbaar vanaf het Centraal Station. Achter het Centraal Station kunt u het pontje F3 Buiksloterweg nemen. Vanaf de pont loop je direct naar links richting de A’dam Toren (de toren met de schommel op het dak). Na 250 meter ziet u rechts na de brug de vertreksteiger van Amsterdam Boat Cruises.

Prijzen en overige informatie

Prijzen en overige informatie

Prijs: €37,50

Vertrek locatie

Steiger naast This is Holland en de A’dam Toren. Overhoeksplein.

Ontdek Amsterdam in het voormalige favoriete schip van Freddy Heineken

  • 2 gratis drankjes inbegrepen (Heineken van de tap :-)
  • De beste manier om van Amsterdam te genieten is vanaf het water
  • Elke gracht in Amsterdam is uniek en heeft zijn eigen charme
  • Of je nu een frequente bezoeker bent of voor het eerst, alles in Amsterdam lijkt magischer vanaf een boot
  • Aan boord van de 100% elektrische boot (overdekt) biedt een audio-opname in verschillende talen fascinerende achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden die voorbij komen.

Amsterdam Boat Cruises legt de gangway voor u uit!

Amsterdam Boat Cruises