Beleef de Amsterdamse zeehaven van dichtbij onder het genot van heerlijke verse haring

Er is niets Hollandser dan een harinkje happen bij de viskraam op de markt, uiteraard zo van de staart. Bij Amsterdam Boat Cruises gaan wij een stapje verder met onze heuse Nieuwe Haringvaart. Stap aan boord van ons luxe schip “River Dream” en ga genieten van haring en Holland. U ontdekt tijdens deze vaartocht het Amsterdamse havengebied.

Na het inschepen op ons schip de gaan de trossen los en leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent!

Bij mooi weer is het genieten op het panoramadek van het schip, waar u onbelemmerd zicht heeft over de omgeving. Bij slecht weer heeft u het comfort van het luxe binnen verblijf van het schip, waar zich ook de catering bevindt

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart of in stukjes, geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van visserijconcern Parlevliet en Vander Plas, het grootste visverwerkingsbedrijf van Nederland.

Het schip in zijn geheel afhuren voor gezelschappen vanaf 60 personen? Dat kan ook. Bel voor een afspraak: 020-8201111

*Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.* 

Arrangement:

  • Nieuwe haring, vers aan de staart en in stukjes
  • Vers gesneden uitjes
  • Huisgemaakte salade
  • Witte bolletjes
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Garnituur: Amsterdamse uitjes en augurk
  • 3 consumptiebonnen (Tapbier, frisdrank en wijn)

* Voor de niet visliefhebber serveren wij huisgemaakte gehaktballetjes

Rondvaart van 2 uur

De Haringvaart van Amsterdam Boat Cruises duurt inclusief in- en uitschepen 2 uur.

Amsterdam Boat Cruises legt de loopplank voor u uit!

Boek uw tickets

Ervaar één
van de duurzaamste
havens van Europa