75 minuten Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam

Geniet van een rondvaart van 75 minuten vanaf de noordkant van Amsterdam en ontdek de rivier, de Amstel en langs de grote grachten van Amsterdam. Vanaf de noordkant van Amsterdam varen we met onze 100% elektrische rondvaartboot. Onderweg komen we langs de highlights van Amsterdam

Een rondvaart door Amsterdam is een geweldige manier om de stad en haar grachten te ontdekken. Amsterdam staat bekend om zijn grachten en een geweldige manier om ze te ervaren is door een rondvaart te maken. De Amsterdamse grachten zijn het hart van de stad, omzoomd door statige oude gebouwen en weelderig groen. Tijdens een rondvaart door de grachten krijgt u de verbluffende architectuur en de vele bruggen van de stad te zien, evenals het bruisende leven aan het water.

De grachten van Amsterdam maken al eeuwenlang deel uit van de geschiedenis van de stad. In de 17e eeuw was Amsterdam een van de belangrijkste handelshavens van Europa en de grachten waren essentieel voor het succes ervan. De grachten werden gebruikt om goederen te vervoeren en de rijkdom van de stad groeide. Tegenwoordig worden de grachten nog steeds gebruikt voor transport, maar ze zijn ook een geweldige bron van vermaak.

Een rondvaart door de grachten is de perfecte manier om de Amsterdamse grachten en haar vele bezienswaardigheden te ontdekken. Rondvaarten duren doorgaans ongeveer een uur en voeren u door de beroemdste grachten van de stad, zoals de Prinsengracht en de Herengracht. U krijgt de prachtige architectuur van de stad te zien, waaronder het iconische Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis. Misschien vangt u zelfs een glimp op van de vele woonboten in de stad.

Een rondvaart door de grachten is een geweldige manier om de unieke sfeer en prachtige architectuur van de stad te ervaren. Of u nu voor het eerst Amsterdam bezoekt of er al heel lang woont, een rondvaart door de grachten is een onvergetelijke ervaring. Dus waarom zou u er niet één nemen en de grachten van de stad op een nieuwe manier verkennen?

De locatie is goed bereikbaar vanaf het Centraal Station. Achter het Centraal Station kunt u de pont F3 Buiksloterweg nemen. Vanaf de pont loopt u direct naar links richting de A’dam Toren (de toren met de schommel op het dak). Na 250 meter ziet u na de brug aan uw rechterhand de vertreksteiger van Amsterdam Boat Cruises.

Prijzen en overige informatie

Prijzen en overige informatie

Prijs: € 17,00

Vertrek locatie

Pier naast This is Holland en de A’dam Toren. Overhoeksplein.

Rondvaart van 75 minuten in Amsterdam

De beste manier om van Amsterdam te genieten is vanaf het water

  • Elke gracht in Amsterdam is uniek en heeft zijn eigen charme
  • Of u nu een frequente bezoeker bent of voor het eerst, alles in Amsterdam lijkt magischer vanaf een boot
  • Aan boord van de 100% elektrische boot (overdekt) biedt een audio-opname in verschillende talen fascinerende achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden die voorbij komen.

Amsterdam Boat Cruises legt de gangway voor u uit!

Amsterdam Boat Cruises