Afvaartlocatie

Onze afvaartlocatie bevindt zich in City Marina IJdok, gelegen op loopafstand van het centraal station en vlakbij de Jordaan en de Haarlemmerdijk. Deze haven ligt direct aan het IJ in het centrum van Amsterdam, naast het zonnige terras van het nieuwe hotel van de hotelketen Room Mate. Binnen 12 minuten loopt u vanaf het centraal station naar onze aanlegsteiger. Het adres van onze afvaartlocatie is IJdok in Amsterdam.

Met het openbaar vervoer:

Het Amsterdam centraal station is uiteraard heel eenvoudig te bereiken via bus en trein. Vanaf het Amsterdam centraal station is het 12 minuten lopen naar onze aanlegsteiger in City Marina IJdok. Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze afvaartlocatie, houdt u dus rekening met de tijd die u nodig heeft om vanaf het Amsterdam Centraal station naar ons toe te komen.

Met de auto:

Parkeren kunt u eenvoudig in parkeergarage Interparking IJdok direct gelegen naast City Marina IJdok. Als navigatieadres kunt u IJdok 2, 1013 MM Amsterdam invoeren. Parkeergarage Interparking IJdok is 24/7 geopend en meer informatie vindt u op: https://parkereninijdock.nl/informatie/

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip