De “Stan Huygens”, het meest exclusieve en iconische schip van Amsterdam.
Dit luxe schip is bij uitstek geschikt voor de zakelijk markt en voor chique bijeenkomsten.
Of het nu gaat om een vergadering, jubileumviering of u wilt indruk maken op uw partner of (inter)nationale gasten, met de Stan Huygens gaat u voor stijl en exclusiviteit.

Meer informatie

100%
elektrisch

Meest iconische schip
van Amsterdam

Luxueus en
exclusiviteit

Business netwerk
meetings

Rondvaart
door de grachten
van Amsterdam

Jarenlang was de Stan Huygens het favoriete schip van de heer F. Heineken. Met zijn klanten en zakenrelaties voer hij door de Amsterdamse grachten.
Varen met de Stan Huygens betekent absolute exclusiviteit met elk denkbaar comfort.
De Rolls Royce van de Amsterdamse waterwegen!

Meer informatie

Geniet van een luxe
Dinner Cruise

Wilt u zich ook even Freddy Heinken voelen? Dat kan aan boord van de Stan Huygens! Het schip dat bij Freddy zeer geliefd was. De kapitein en bemanning ontvangen u graag voor een luxe dinercruise op de Amsterdamse grachten.  U ontdekt de pareltjes van de hoofdstad in een intieme exclusieve setting terwijl u geniet van een voortreffelijk meergangendiner.

High Wine, Beer
of Tea op de
Amsterdamse
grachten

Aan boord van de Stan Huygens, ook wel de limousine van het water genoemd, geniet u van een overheerlijke High-Wine, Beer of Tea. Beleef Amsterdam op een unieke wijze en geniet in stijl van de pareltjes van de hoofdstad terwijl u geniet van de heerlijkheden aan boord.

Beleef een Romantische
avond in Amsterdam

Baad uzelf in luxe, aan boord van dit iconische schip. In intieme setting vaart u de zonsondergang tegemoet.  De grachtengordel kleurt in romantisch avondrood, de Stan Huygens glijdt als een gondel door het water. Al met al waant u zich in een Venetiaanse setting. Kortom, een zeer bijzonder  avondje uit voor u en uw gezelschap! 

Business meetings
in stijl

Freddy Heineken had een voorliefde voor de Stan Huygens. Het was voor hem een vertrouwende inspirerende omgeving om in stijl te genieten van de hoofdstad. Tijdens de vele vaartochten die hij maakte zijn talloze ideeën ontstaan en belangrijke business deals gesloten aan boord van dit bijzondere schip. Laat u zich, net als Freddy, ook inspireren aan boord?

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip

Meer over de Stan Huygens