Havenrondvaart Amsterdam

Na het inschepen gaan de trossen los en leert u de 4de zeehaven van Europa kennen aan de hand van vijf generaties Amsterdammers. Hun levensloop voltrekt zich parallel aan de ontwikkeling van het gebied en maakt het avontuur menselijk en dynamisch. Alsof u er zelf bij bent!

Online prijs
€33,50
€ 25,50

75 minuten Rondvaart Hoogtepunten van Amsterdam

De beste manier om van Amsterdam te genieten is vanaf het water. Elke gracht in Amsterdam is uniek en heeft zijn eigen charme. Of je nu een frequente bezoeker bent of voor het eerst, alles in Amsterdam lijkt magischer vanaf een boot.

Online prijs
€27,00
€ 17

Amsterdam Skyline Cruise
(1 uur en 15 minuten)

Stap aan boord van de nieuwe Amsterdam Skyline Cruise van 75 minuten en beleef de Skyline van Amsterdam vanaf het IJ.

Online prijs
€26,50
€ 18,50

Amstelcruise
(4 uur)

De Amstel Cruise vertrekt richting het Centraal station, over het IJ en vervolgens o.a. langs het futuristische gebouw waar science museum NEMO gevestigd is, het VOC schip ‘Amsterdam’ en het scheepvaartmuseum. Wij varen de route die, vandaag te dag, nog steeds gebruikt wordt voor beroepsvaart om dwars door het centrum te varen.

Online prijs
€47,50
€37,50

Rondvaart vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans
(retour vaart)
(6 uur)

Bezoek de Zaanse Schans met de boot vanuit de haven van Amsterdam. Een mooie 2 uur durende vaartocht vanuit de haven van Amsterdam via rivier de Zaan naar de Zaanse Schans. Na 2 uur vrije tijd op de Zaanse Schans varen wij in 2 uur tijd weer terug naar het NDSM eiland in Amsterdam.

Online prijs
€55,-
€ 45,-

Rondvaart vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans
(enkele vaart)
(2 uur)

Bezoek de Zaanse Schans met de boot vanuit de haven van Amsterdam. Een mooie 2 uur durende vaartocht vanuit de haven van Amsterdam via rivier de Zaan naar de Zaanse Schans.

Online prijs
€32,50
€ 24,50

Rondvaart vanuit de Zaanse Schans naar Amsterdam
(enkele vaart)
(2 uur)

Een mooie 2 uur durende vaartocht vanuit de Zaanse Schans via rivier de Zaan naar het NDSM eiland in Amsterdam. Na een uw bezoek aan de Zaanse Schans vaart u met ons naar Amsterdam.

Online prijs
€32,50
€ 24,50

Amsterdam Boat Cruises