Amsterdam Boat Cruises verhuurt partyschepen met klasse en uitstraling. Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water. Al onze schepen zijn stijlvol ingericht. Kwaliteit van afwerking staat hoog in ons vaandel. Alle schepen zijn van recente bouw en worden in eigen beheer zorgvuldig onderhouden.

Van borrel tot
galadiner

Kleine en
grote partijen

Specialist
in maatwerk

Fullservice
catering

Specialisten in
maatwerk op
het water

Of het nu gaat om een familiefeestje of een groot gezelschap, formeel of informeel; samen met u kijken we naar uw wensen en maken we het mogelijk. Omdat iedere gelegenheid weer anders is maken wij er graag een unieke beleving van.

Bruiloft op het water van Amsterdam

Geef aan boord van Amsterdam Boat Cruises elkander het ja-woord. U kunt zowel de ceremonie alsmede de rest van de huwelijksdag aan boord vieren. Met de schepen van Amsterdam Boat Cruises gaat u voor kwaliteit! Wij zullen zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt zodat u voluit kunt geniet van de mooiste dag van uw leven. Stap bij ons in het huwelijksbootje, wij leggen de loopplank graag voor u uit.

Vier uw jubileum op een schip

Voor het vieren van een jubileum bent u bij Amsterdam Boat Cruises ook op het juiste adres. Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water. De schepen hebben een goed geoutilleerde scheepsbar. De catering is afkomstig uit onze eigen huisleverancier. Of het nu gaat over ontbijt, lunch of diner: alle producten worden dagvers bereid en indien nodig aan boord zorgvuldig verder opgemaakt. Met het uitzicht op Amsterdam en haar havens is het plaatje compleet. Een herinnering om nooit meer te vergeten.

Business meetings in stijl

Zaken doen in een geheel andere setting, dit kan aan boord van één van de schepen van Amsterdam Boat Cruises. U ontvangt uw zakenrelaties, geheel in stijl, aan boord van één van onze luxe schepen. Tijdens het evenement vaart het schip in het Amsterdamse havengebied het constant wisselende uitzicht zal u en uw gasten doen inspireren!

Maatwerk voor elke gelegenheid

Bij ons maakt u kostbare herinneringen die u hopelijk nog lang met u meedraagt. Daarentegen is het afhuren van een eigen partyschip voor de meesten geen dagelijkse kost. U bent daarom van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken met de rederij en haar vloot. Onze adviseurs zijn zeer gedreven en ervaren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Kortom, een persoonlijke benadering en kwaliteit staan voorop.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip