Een markante en ongeëvenaarde verschijning op het water. Dat is de Stan Huygens! Stap met uw gasten aan boord en baad uzelf in luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en beweegt zich als een limousine door het water.  Met De Stan Huygens wordt iedere vaartocht een groot succes. U kunt de vaartocht van ‘A tot Z’ zelf samenstellen. Onze gespecialiseerde verkoopafdeling beschikt over ruime ervaring en weet uw wensen exact te vertalen naar een passende offerte.

Dit iconische schip doet al bijna 30 jaar trouwe dienst in Amsterdam. Het schip kreeg haar huidige interieur in 2015. Sindsdien vaart het schip elektrisch en daarmee is zij klaar voor de toekomst. De grote glaspartijen zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht. Bij mooi weer kunnen de raampartijen open. Het schip biedt plaatst aan circa 25 tot 30 personen.

Het vaargebied van het schip is Amsterdam. Regio Amsterdam heeft veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld door de stad en de grachtengordel varen. In de nabijheid van onze opstaplocatie is over het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Stapt u liever ergens anders op? U hoeft uiteraard niet in Amsterdam in te schepen. Wij kunnen het schip, in overleg, ook naar de door u gewenste locatie voorvaren.

De Stan Huygens heeft een goed geoutilleerde scheepsbar. De catering is afkomstig van onze huiscateraar. Of het nu gaat over ontbijt, lunch of diner: alle producten worden dagvers bereid en indien nodig aan boord zorgvuldig verder opgemaakt. Wij hebben een aantal all-in arrangementen samengesteld, zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft specifieke wensen dan voorzien wij u graag van maatwerk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hoogstaand culinair walking diner.

De Stan Huygens is bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, vergadering, zakenlunch, jubileumviering, of u wilt indruk maken op uw (inter)nationale gasten: met de Stan Huygens gaat u voor stijl en exclusiviteit.

Wilt u ook een keer met de Stan Huygens meevaren met uw partner, familie of vrienden zonder dat u het hele schip hoeft af te huren, wij bieden ook een aantal reguliere rondvaarten aan welke op vast data/tijden vertrekken:

Wilt u ook een keer met de Stan Huygens meevaren met uw partner, familie of vrienden zonder dat u het hele schip hoeft af te huren, wij bieden ook een aantal reguliere rondvaarten aan welke op vaste data/tijden vertrekken:

Luxe High Wine; iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 16.30 uur

Dinner Cruise; iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 19.30 uur

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip