‘Whisky moet je leren drinken’ zeggen ze, maar weet jij niet waar je precies moet beginnen?  Of ben je al begonnen, maar wil je graag weten wát je precies drinkt? Dan is een whiskyproeverij een ideale manier om dit eens te ontdekken.

Onder begeleiding van een whisky connaisseur geniet u van een unieke Whisky Nosing & Tasting on board. Hij neemt zo’n 40 flessen van over de hele wereld mee aan boord en laat je tijdens een 3 uur durende vaartocht door de grachten van Amsterdam kennis maken met de uitgebreide variatie in kleur, geur en vooral smaak.

Je gaat genieten van een onderhoudende whiskyproeverij met 5 drams (proefglazen), begeleid door uitleg, achtergrondverhalen, anekdotes en heerlijke koude hapjes.

Je vertoeft in onze exclusieve elektrische salonboot de Stan Huygens met een luxe ingerichte salon bestaande uit vijf vaste, met leder beklede halfronde banken, die zorgen voor een luxe zitcomfort.

Nadat de trossen los zijn glijdt de Stan Huygens als een gondel door het water van de Amsterdamse grachtengordel. De grote glaspartijen zorgen voor veel daglicht en een prachtig kleurrijk uitzicht.

Dit arrangement bestaat uit:

– Luxueuze elektrische salonboot “Stan Huygens”
– Ervaren schipper, gastvrije host en whisky connaisseur
– Opstappen bij het Ijdok 2, 1013 MM Amsterdam
– Opstappen andere opstapplaats mogelijk tegen meerprijs 

Whisky Tasting bestaat uit:

– 5 verschillende drams (proefglazen) begeleid door uitleg en leuke anekdotes
– bijpassende koude hapjes

Duur Cruise: Vanaf 3 uur

Prijzen vanaf: € 89,00 op basis vanaf 20 personen (Max. capaciteit 30 personen)

                                 (*Excl. vermakelijkheidsretributie (VMR) en BTW)

Mogen wij u naar uw tafel begeleiden, voor een fantastische Whisky Tasting Cruise?

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip