Luxe Brunch Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Genieten van een gezellige brunch in een stijlvolle setting? Dat kan! De kapitein en bemanning nodigen u graag uit aan boord van de Stan Huygens, het meest exclusieve schip van Amsterdam.

Prijs vanaf

€ 79,-

Luxe Lunch Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Genieten van een gezellige Lunch in een stijlvolle setting? Dat kan! De kapitein en bemanning nodigen u graag uit aan boord van de Stan Huygens, het meest exclusieve schip van Amsterdam.

Prijs vanaf

€ 79,-

Luxe Dinner Cruise (vanaf 2,5 uur) op de Amsterdams grachten

Wilt u zich ook even Freddy voelen? Dat kan! De kapitein en bemanning ontvangen u graag voor een luxe dinercruise op de Amsterdamse grachten.

Prijs vanaf

€ 139,-

Fruits de Mer ‘Exclusive’ Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

U ontdekt de pareltjes van de hoofdstad in een intieme en exclusieve setting, terwijl u geniet van een voortreffelijk Oester en Sashimi menu of een heerlijk Fruits de mer menu. Uiteraard kunt u hier ook een bijpassend voortreffelijk wijnarrangement aan toevoegen.

Prijs vanaf

€ 69,-

Luxe Haring Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Er is niets Hollandser dan een harinkje happen bij de viskraam op de markt, uiteraard zo van de staart. Wilt u met uw gezelschap van de nieuwe haring genieten in een stijlvolle setting? Dat kan!

Prijs vanaf

€ 89,-

Luxe borrel en hapjes Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Stap aan boord en baad uzelf in luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en beweegt zich als een limousine door het water. Ondertussen geniet u van een heerlijke borrel en lekkere bijpassende hapjes.

Prijs vanaf

€ 89,-

Whisky ‘Tasting’ Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

‘Whisky moet je leren drinken’ zeggen ze, maar weet jij niet waar je precies moet beginnen?  Of ben je al begonnen, maar wil je graag weten wát je precies drinkt? Dan is een whiskyproeverij een ideale manier om dit eens te ontdekken.

Prijs vanaf

€ 89,-

Luxe High Tea (vanaf 1.5 uur) op de Amsterdams grachten

Genieten van een heerlijke high tea in exclusieve setting? Dat kan! De kapitein en bemanning nodigen u graag uit aan boord van de Stan Huygens, het meest exclusieve schip van Amsterdam.

Prijs vanaf

€ 69,-

Luxe High Wine (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Ontdek de pareltjes van de hoofdstad in een intieme en exclusieve setting, terwijl u geniet van een luxe High Wine.

Prijs vanaf

€ 89,-

Luxe High Beer (2 uur) op de Amsterdams grachten

Genieten van een gezellige Amsterdamse high beer exclusieve setting? Dat kan! De kapitein en bemanning nodigen u graag uit aan boord van de Stan Huygens, het meest exclusieve schip van Amsterdam.

Prijs vanaf

€ 89,-

Evening Cruise (vanaf 2 uur) op de Amsterdams grachten

Op het schip baadt u zich in luxe. De Stan Huygens was destijds het favoriete schip van Freddy Heineken. Hij liet zich dan ook regelmatig exclusief rondvaren, in Amsterdam, onder het genot van een hapje en drankje.

Prijs vanaf

€ 49,-

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip