Afvaartlocatie

Onze afvaartlocatie bevindt zich op de voormalige NDSM scheepsbouwwerf, schuin aan de overkant van het Centraal Station in Amsterdam Noord.
De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomt.

Onze vertreklocatie is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, de touringcar en de fiets.

Het adres van onze afvaartlocatie is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam.

Afvaart ‘rondvaart Zaanse Schans naar Amsterdam’:

Kalverringdijk 25, 1509 BT Zaandam

Met het openbaar vervoer:

Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks vanachter het Amsterdam Centraal station naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.

Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de paarse F4 pont, de meest linker pont naar “NDSM”. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur; kwart voor en kwart over. De pontjes varen alle dagen tot 23:45 uur en de vaartijd is ongeveer 15 minuten.

Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze afvaartlocatie, houdt u dus rekening met de tijd welke u nodig heeft om vanaf het Amsterdam Centraal station naar ons toe te komen.

Met de auto:

Parkeren kan makkelijk in de buurt van onze afvaartlocatie.

Parkeren kost op het NDSM-terrein  € 1,40 per uur. Betalen kan bij de parkeermeter met pin of via de parkeerapps van Yellowbrick/Parkline, parkeercodes 19586/19587. Ons schip ligt naast de pont en als navigatieadres kunt u Ms. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam invoeren.

Afvaartlocatie Luxe Rondvaarten door de Amsterdamse grachten:

Onze afvaartlocatie voor onze luxe rondvaarten door de Amsterdamse grachten bevindt zich in City Marina IJdok, gelegen op loopafstand van het centraal station en vlakbij de Jordaan en de Haarlemmerdijk. Deze haven ligt direct aan het IJ in het centrum van Amsterdam, naast het zonnige terras van het nieuwe hotel van de internationale hotelketen Room Mate. Binnen 12 minuten loopt u vanaf het centraal station naar onze aanlegsteiger. Het adres van onze afvaartlocatie is IJdok in Amsterdam. Als navigatieadres kunt u IJdok 2, 1013 MM Amsterdam invoeren.

Met het openbaar vervoer:

Het Amsterdam centraal station is uiteraard heel eenvoudig te bereiken via bus en trein. Vanaf het Amsterdam centraal station is het 12 minuten lopen naar onze aanlegsteiger in City Marina IJdok. Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze afvaartlocatie, houdt u dus rekening met de tijd die u nodig heeft om vanaf het Amsterdam Centraal station naar ons toe te komen.

Met de auto:

Parkeren kunt u eenvoudig in parkeergarage Interparking IJdok direct gelegen naast City Marina IJdok. Parkeergarage Interparking IJdok is 24/7 geopend en meer informatie vindt u op: https://parkereninijdock.nl/informatie/

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip