Uw eigen partyschip in de regio Amsterdam e.o.

Amsterdam Boat Cruises verhuurt partyschepen met klasse en uitstraling. Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water. Al onze schepen zijn stijlvol ingericht. Kwaliteit van afwerking staat hoog in ons vaandel. Alle schepen zijn van recente bouw en worden in eigen beheer zorgvuldig  onderhouden. Ze zijn multifunctioneel inzetbaar. Het interieur is veelal aan te passen aan de gelegenheid. Of het nu gaat om een staande receptie, zittend diner, bedrijfspresentatie of een feestavond: we richten het schip naar uw wens in.

Amsterdam Boat Cruises: voor elke groepsgrootte

Gaat u voor intimiteit en stijl dan biedt de Stan Huygens voor u uitkomst. U kunt hier terecht met een gezelschap tot circa 25 personen. Heeft u meerdere gasten en behoefte aan ruimte dan biedt de River Dream uitkomst. Afhankelijk van de gekozen opstelling kan dit schip tot wel 180 gasten verwelkomen.

Een lekker hapje en drankje

De schepen hebben een goed geoutilleerde scheepsbar. De catering is afkomstig van onze huiscateraar. Of het nu gaat over ontbijt, lunch of diner: alle producten worden dagvers bereid en indien nodig aan boord zorgvuldig verder opgemaakt. Wij hebben een aantal all-in arrangementen samengesteld, zo weet u precies waar u aan toe bent. Heeft specifieke wensen dan voorzien wij u graag van maatwerk. Aan boord wordt er vaak gekozen voor een lopend buffet. Uiteraard is er ook meer mogelijk. Bijvoorbeeld van eenvoudige broodjeslunch tot een hoogstaand culinair walking diner. Misschien wilt u wel een ijscokar, een haringkar of een vis-fileershow met champagne? Ook dat kan bij ons aan boord.

Waar naar toe met Amsterdam Boat Cruises?

Regio Amsterdam heeft veel te bieden. De havens van Amsterdam bijvoorbeeld, deze zijn stoer en dynamisch. Met de Stan Huygens kunt  door de stad en de grachtengordel varen. In de nabijheid van onze opstaplocatie is over het algemeen voldoende parkeergelegenheid. Stapt u liever ergens anders op of vaart u liever een andere route? Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vaartocht over de prachtige rivier de Amstel.

Prijzen van een eigen partyschip

De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Wij hebben voor ieder budget al een aantal arrangementen zorgvuldig uitgewerkt. Gaat u liever voor maatwerk? In een kennismakingsgesprek worden al uw wensen vertaald in een maatwerkofferte.

Nieuwsgierig geworden?

Bij ons maakt u kostbare herinneringen die u hopelijk nog lang met u meedraagt.

Daarentegen is het afhuren van een eigen partyschip voor de meesten geen dagelijkse kost. U bent daarom van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken met de rederij en haar vloot.

Onze adviseurs zijn zeer gedreven en ervaren. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Kortom: een persoonlijke benadering en kwaliteit staan voorop. Belt u ons voor een afspraak: 020 820 11 11

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip