Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water, zowel zakelijk als privé. U kunt de vaartocht van ‘A tot Z’ zelf samenstellen. Onze gespecialiseerde verkoopafdeling beschikt over ruime ervaring en weet uw wensen exact te vertalen naar een passende offerte.

Om de vaart extra aan te kleden en uw gasten te verassen met iets niet alledaags, bevelen wij aan een vaartocht onder begeleiding van een spreker. Uiteraard bepaald u zelf hoelang- en hoe vaak er tijdens de vaartocht wordt gesproken.

Het havengebied en de stad Amsterdam hebben al vele mensen weten inspireren en fascineren. Met een passende spreker komt de omgeving nog meer tot leven. Misschien wilt u met uw privégezelschap wel luisteren naar een stukje prachtige poëzie. Het kan ook zijn dat u uw collega’s of zakenpartners wilt inspireren met een mooie voordracht over thema’s zoals geschiedenis, kunst en cultuur, lifestyle antropologie of biologie. Maak uw wensen bij ons kenbaar en wij gaan voor u op zoek naar de ultieme spreker voor uw vaar-event.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip