Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water. Ook ’s morgens in alle vroegte kunt al bij ons terecht. U kunt de vaartocht van ‘A tot Z’ zelf samenstellen. Onze gespecialiseerde verkoopafdeling beschikt over ruime ervaring en weet uw wensen exact te vertalen naar een passende offerte.

Wat dacht u van wakker onder genot van een stevig ontbijt middenin de meest dynamische haven van het land? Of in de dan nog rustige grachtengordel? Dat kan! Bij Amsterdam Boat Cruises.

In alle vroegte wordt u door de kapitein en bemanning welkom geheten aan boord van één van onze schepen. Nadat de trossen los gaan varen wij een prachtige vaartocht op basis van uw wensen. Uiteraard wordt de dag goed begonnen met een lekkere kop koffie of thee.

Het ontbijt aan boord is volledig naar wens samen te stellen. Vele van onze gasten kiezen voor een uitgebreid ontbijtbuffet met daarbij diverse luxe broodjes, luxe hartig beleg, zoet beleg, vers fruit, yoghurt, koffie/thee en diverse verse vruchtensappen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor vormen zoals een uitgeserveerd ontbijt. De gehele invulling van het ontbijt kan op maat worden samengesteld.

Een ontbijtsessie aan boord is uitermate geschikt voor een aftrap van een drukke dag of (zakelijk) evenement. U maakt namelijk gezamenlijk met uw gasten een goede start en heeft daarbij de gelegenheid om nog even de puntjes op ‘i’ te zetten alvorens het daadwerkelijk evenement aanvangt. U bent ruim voor de middag weer op de kade en kunt daarna uw dagprogramma goed en fris beginnen.

Kortom, een goede start van de dag maakt u bij Amsterdam Boat Cruises.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip