Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water. Ook voor een business meeting in stijl kunt u bij ons terecht. Dit kan met een gezelschap tot 25 personen op de Stan Huygens. Heeft u meerdere gasten, met een maximum van 140, dan biedt de River Dream uitkomst.

U kunt de vaartocht van ‘A tot Z’ zelf samenstellen. Onze gespecialiseerde verkoopafdeling beschikt over ruime ervaring en weet uw wensen exact te vertalen naar een passende offerte. Omdat u vaart in één van de drukste havens van het land of in de grachtengordel krijgt uw meeting een hele andere dynamiek. Krijgt u buitenlandse gasten? Ook dan is een business meeting op het water de ideale wijze om zaken te doen en de sleutel tot succes. Het uitzicht naar buiten wisselt voortdurend en verveelt nooit. Freddy Heineken nodigde niet voor niets zijn zakenpartners met regelmaat uit op de luxe Stan Huygens.

Voor de meeting kunnen wij het schip naar uw wens aankleden en waar nodig voorzien van uw bedrijfsuitingen. Op audiovisueel gebied kunnen wij u passende middelen aanreiken om zo doende de meeting tot een succes te maken.

De bemanning zorgt dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. De verzorging wordt op basis van uw persoonlijke wensen samengesteld. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Naast consumpties kunnen wij ook gebak aanleveren met bedrijfslogo. Als u de meeting wenst te onderbreken voor een lunch hoeft u niet van boord. Wij beschikken over een goede huiscateraar en zijn u graag van dienst. Of het nu gaat over een eenvoudige quicklunch of een luxe lunchbuffet, voor beide bent bij ons aan het juiste adres.

Amsterdam Boat Cruises is uw graag van dienst. Wij leggen de loopplank voor u uit.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip