Onze schepen zijn uitermate geschikt voor feesten en speciale gelegenheden op het water, ook voor een aangeklede borrel kunt bij ons terecht. U kunt de vaartocht van ‘A tot Z’ zelf samenstellen. Onze gespecialiseerde verkoopafdeling beschikt over ruime ervaring en weet uw wensen exact te vertalen naar een passende offerte.

Iets te vieren? Nodig uw gasten uit aan boord van één van onze schepen en borrel in stijl midden in de meest dynamische haven van het land of in de grachtengordel.

Een borrel aan boord is uitermate geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Dit kan met een gezelschap tot 25 personen op de Stan Huygens. Heeft u meerdere gasten, met een maximum van 160, dan biedt de River Dream uitkomst.

De borrel is volledig naar wens samen te stellen. Onze schepen zijn voorzien van een goed geoutilleerde scheepsbar. U kunt de consumpties afkopen of op nacalculatie laten berekenen. Vele van onze gasten kiezen tevens voor een borrelarrangement. Deze hebben wij in diverse uitvoeringen. Er zijn eenvoudige arrangementen met luxe zoute koekjes en nootjes en borrelhapjes. Uiteraard kunt u ook kiezen voor wat meer luxe. Denk hierbij aan een luxe borrelplank per tafel met luxe hapjes, kazen en charcuterie.

Mocht u de borrel nog verder willen aankleden kunnen wij ook zorgen voor (live)entertainment. Door de jaren heen hebben wij een flink bestand gevarieerde bestand opgebouwd met daarin live-acts, bandjes, dj’s, solo artiesten, sprekers, cabaretiers e.d. hier zit zekers iets naar uw smaak tussen.

Voordelen van een borrel aan boord is dat u maar twee keer handen hoeft te schudden. Iedereen is vrijwel altijd op tijd en na afloop gaan uw gasten weer tegelijk weg. Bij Amsterdam Boat Cruises wordt u als organisator volledig ontzorgd. U gaat tevreden van boord en denkt nog vaak met plezier terug aan deze borrelvaartocht.

Een borrel aan boord bij Amsterdam Boat Cruises is altijd geslaagd. Wij leggen de loopplank graag voor u uit.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip