Een markante en ongeëvenaarde verschijning op het water. Dat is de Stan Huygens! Dat zag ook biermagnaat Freddy Heineken, die jarenlang met dit schip door de Amsterdamse grachten voer. Stap aan boord en waan u in een wereld van luxe. De Stan Huygens is het VIP schip van de vloot en de limousine op het water.  

Dit exclusieve iconische schip is gebouwd in 1991. De Stan Huygens kreeg haar huidige interieur in 2015 tijdens een uitgebreide renovatie. Tijdens de renovatie is de oude scheepsdiesel vervangen voor een elektromotor.

De Stan Huygens biedt plaats aan selecte groepen t/m 35 personen. Het interieur is tijdloos en ademt luxe uit. De salon bestaat uit 5 vaste, met leder, bekleden ronde banken. De grote glaspartijen en het glazen dak zorgen voor veel daglicht en een prachtig uitzicht. Met mooi weer kunnen de ramen worden neergelaten. Er zijn twee compleet uitgeruste bars. Het schip heeft een uitgebreid lichtplan waardoor iedere gewenste sfeer kan worden neergezet. Rolstoelgebruikers kunnen dit schip helaas niet betreden vanwege de steile toegangstrap.

Culinair komt u niets te kort. Geniet bijvoorbeeld van een voortreffelijk walking dinner. Buffetten zijn i.v.m. de ruimte mogelijk t/m 25 personen. Met haar formaat is de Stan Huygens geschikt voor intiemere gezelschappen die waarde hechten aan luxe en comfort.

De Stan Huygens is in het bijzonder ook geschikt voor de zakelijk markt. Of het nu gaat om een afdelingsuitje, vergaderen, jubileumviering of u wilt indruk maken op uw (inter)nationale gasten. Met de Stan Huygens gaat u voor stijl en exclusiviteit.

Afmetingen LxBxH: 20,76m / 4,54m / 1,94m
Tonnage: 48 ton (ongeladen)
Voorstuwing: Elektrische aandrijving 45Kw
Thuishaven: Amsterdam

Max. passagiers: 40
– 35 rondvaart / party opstelling
– 30 (walking) diner opstelling
– 25 buffetopstelling

Verder beschikt het schip over:
– 5 rondzits en een aantal losse stoelen.
– Luxe interieur
– Modern uitgebreid lichtplan
– Grote raampartijen (beweegbaar)
– Goed geoutilleerde bars
– Moderne geluidsinstallatie met o.a.: audiostreaming via bluetooth, cd, microfoon.
– 100% Elektrische motoren
– Verwarming
– Toilet

Let op! De Stan Huygens beschikt niet over:
– Invalide lift
– Buitenruimte

Meer informatie?

Zin in een vaartocht vandaag, morgen of binnenkort? Dat kan! Bel voor beschikbaarheid naar Amsterdam Boat Cruises 020 8020 11 11. Ook voor een feestje of arrangement vanuit uw hotel is de Stan Huygens de ideale partyboot. Voor kleine en grote groepen, jong én oud!

Maak mooie herinneringen op een prachtig schip