Geef het Ja-woord op het water!

Ons schip, de River Dream, is uitermate geschikt voor een huwelijksvoltrekking. Dit kan met een gezelschap tot 140 personen.

Indien u elkaar het Ja-woord wenst te geven kan dit aan boord. Een huwelijk is van oudsher een openbare gelegenheid waar wettelijk door een ieder bezwaar kan- en mag worden gemaakt. Daarom is het belangrijk dat het schip gemeerd ligt op openbaar Amsterdams grondgebied. Deze locatie kunt u in overleg met de Gemeente en Amsterdam Boat Cruises zelf aandragen. De ambtenaar van de Burgerlijk stand en diens bode komen op de afgesproken locatie aan boord en voltrekken samen met u en uw naasten de ceremonie. Nadat u, voor de wet, met elkander in de echt verbonden bent kan het feest beginnen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om de overige festiviteiten aan wal voor te zetten maar dit hoeft uiteraard niet. Wat is er nu mooier om de hele dag op het water te vertoeven met uw naasten en het geluk met elkaar te vieren. Zodra de ambtenaar en bode van boord zijn mogen namelijk écht de trossen los.

De invulling van de dag bepaalt u in overleg met onze gespecialiseerde verkoopafdeling. U kunt de dag geheel naar eigen wens samenstellen. Van een receptie, luxe diner tot een knallende feestavond. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze gespecialiseerde verkopers vertalen uw wensen in een passende maatwerkofferte. Zij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij verkopen herinneringen die u de rest van uw leven meedraag en waar u nog vaak met veel plezier op zult terugkijken.

Met de schepen van Amsterdam Boat Cruises gaat u voor kwaliteit! Wij zullen zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt zodat u voluit kunt geniet van de mooiste dag van uw leven.

trouwen in amsterdam

Stap bij Amsterdam Boat Cruises het huwelijksbootje, wij leggen de loopplank graag voor u uit.

Maak mooie 
herinneringen op
een prachtig schip