Afvaartlocaties:

1. Overhoeksplein, Amsterdam

1e opstap locatie is bij de Amsterdam tower. Overhoeksplein is een opvallend plein in Amsterdam-Noord, gelegen aan de noordelijke oever van het IJ. Het plein is de thuisbasis van verschillende moderne en opvallende gebouwen en heeft een unieke uitstraling.

Vlakbij het plein staat de A’DAM Toren, een toren die oorspronkelijk gebouwd werd als kantoorgebouw maar later omgebouwd werd tot een multifunctionele locatie.

Met het openbaar vervoer:

Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks vanachter het Amsterdam Centraal station naar …die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.

Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de pont naar Buiksloterweg, de meest rechter pont naar de “overkant”. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder 10, je hoeft maximaal 10 minuten te wachten. De pontjes varen alle dagen tot 23:45 uur en de vaartijd is ongeveer 5 minuten.

Met de auto:

Onder de A’dam Tower kunt u gemakkelijk parkeren. Het adres van de parkeergarage: Overhoeksplein 1, 1013 KS Amsterdam

De kosten om daar te parkeren = €3.45

2. Ijdok Marina Haven

Onze 2e afvaart locatie bevindt zich op het Ijdok.

3. NDSM-Werf

Onze 3e afvaartlocatie bevindt zich op de voormalige NDSM scheepsbouwwerf, schuin aan de overkant van het Centraal Station in Amsterdam Noord.

De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomt.

Het adres van onze afvaartlocatie is Ms. van Riemsdijkweg in Amsterdam.
Ons schip ligt naast de pont en als navigatieadres kunt u Ms. van Riemsdijkweg 45, 1033 RC Amsterdam invoeren.

Onze vertreklocatie is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, de touringcar en de fiets.

Met het openbaar vervoer:

Er varen twee gratis pontjes rechtstreeks vanachter het Amsterdam Centraal station naar de NDSM-werf die toegankelijk zijn voor voetgangers en (brom)fietsers.

Vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de paarse F4 pont, de meest linker pont naar “NDSM”. Tijdens spitsuren vertrekt de pont ieder kwartier, daarbuiten om het half uur; kwart voor en kwart over. De pontjes varen alle dagen tot 23:45 uur en de vaartijd is ongeveer 15 minuten.

Met de auto:

Parkeren kan makkelijk in de buurt van onze afvaartlocatie.

Parkeren kost op het NDSM-terrein  € 1,40 per uur. Betalen kan bij de parkeermeter met pin of via de parkeerapps van Yellowbrick/Parkline, parkeercodes 19586/19587.

Wij vragen u om tenminste 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn bij onze afvaartlocatie, houdt u dus rekening met de tijd welke u nodig heeft om vanaf het Amsterdam Centraal station naar ons toe te komen.

Alle overige havenrondvaarten

Ms. van Riemsdijkweg thv 45, 1033 RC Amsterdam

Afvaart ‘rondvaart Zaanse Schans naar Amsterdam’:

Kalverringdijk 25, 1509 BT Zaandam

Afvaart bevindt zich in City Marina IJdok:

IJdok 2, 1013 MM Amsterdam

Amsterdam Boat Cruises