Een moderne haveninfrastructuur, ultramoderne circulaire economie-ondernemingen en veel ruimte om te groeien. Port of Amsterdam biedt de fundering waarop start-ups, scale-ups en intensievere projecten en bedrijven hun volgende stap richting een wereld zonder afval kunnen rusten.

Port of Amsterdam gelooft ze dat de circulaire economie dé toekomst voor bedrijven en industrie is. De circulaire economie is dan ook een focuspunt in de strategie van Port of Amsterdam. Ter ondersteuning van innovatieve nieuwe oplossingen breiden zij continu hun infrastructuur en faciliteiten uit.

Het doel van Port of Amsterdam is om de belangrijkste circulaire economie hotspot van Europa te worden.

Amsterdam Boat Cruises biedt in samenwerking met Amports en Port of Amsterdam op aanvraag van bedrijven, reisbureaus, touroperators, scholen en universiteiten speciale thematische vaarten aan op het gebied van o.a. Cacao, Energie transitie/circulaire haven, Agribulk, Olie, Urban Architecture, Staal, Automotive logistics, Circulaire bouw.

Onder leiding van een professional maken wij een mooie rondvaart door de haven en komt u alles te weten over desbetreffend thema. De rondvaart kan desgewenst worden uitgebreid met een bezoek aan een thema gerelateerd bedrijf.

De Thematische vaarten worden uitsluitend op aanvraag en op basis van beschikbaarheid uitgevoerd.

Amsterdam Boat Cruises