Begeleiden Zr.Ms. De Ruyter bij binnenkomst in Amsterdam

De tweede editie van Zeehavendagen Amsterdam (22–25 juni) wordt opgeluisterd met de komst van de Zr.Ms. De Ruyter.

Het luchtverdedigings- en commandofregat (LCF) arriveert vrijdagavond in IJmuiden en stoomt zaterdagochtend op naar de Passenger Terminal Amsterdam.

De River Dream van Amsterdam Boat Cruises escorteert de Zr.Ms. De Ruyter naar Amsterdam en biedt de liefhebber de gelegenheid dit ook vanaf ons schip mee te maken.

Op zaterdag 24 juni om 09.30 uur vertrekken wij vanaf Steiger 14 (de steiger pal naast vanwaar de pontjes vertrekken naar Amsterdam-Noord) en zullen wij de Zr.Ms. De Ruyter tegemoet varen.

Ter hoogte van ongeveer de Coentunnel zullen wij met de Zr.Ms. De Ruyter meevaren richting de Passenger Terminal Amsterdam waar de Zr.Ms. De Ruyter zal gaan aanmeren.

Na afloop rond 11.30 uur zetten wij u weer af bij Steiger 14.

Online prijs
€15,00

Cruisevaart Tour

Speciaal voor Zeehavendagen Amsterdam wordt op zondag 25 juni 4 keer een Cruisevaart Tour uitgevoerd vanaf de Zouthaven (haven bij het Bimhuis / Muziekgebouw aan het IJ).

Je kan van dichtbij cruiseschepen en de Zr.Ms. De Ruyter bij Cruise Port Amsterdam aanschouwen. Tegelijkertijd krijg je van de meevarende gids een interessant verhaal te horen over het heden, verleden en toekomst van de zee- en riviercruisevaart in Amsterdam.

De vaartocht van en naar de Zouthaven duurt circa één uur.

Opstap:

Zouthaven, Piet Heinkade 3, 1019 BR Amsterdam (ter hoogte van het Bimhuis / Muziekgebouw aan het IJ)

Online prijs
€5,00